Spagyriek scholing

06 17 08 08 33
Spagyriek complex & essence | www.spagyrieknederland.nl Aesculus hippocastanum | www.spagyrieknederland.nl
Algemene voorwaarden FAQ KvK 59118830 © 2021
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen www.spagyrieknederland.nl 06 - 17080833
Alchemistische Spagyriek Plantremedies voor de Totale Mens en Dier Al vele jaren geeft Ronald cursussen en opleidingen, welke door hem ontwikkeld zijn en vallen onder de Bewustzijnssynthese®. Sinds 2014 verzorgd Ronald de door hem ontwikkelde Spagyriek scholing, welke sinds 2020 online modulair te volgen is. Alle cursussen en opleidingen worden met passie, kennis en een dosis inspiratie gegeven. Het centrum is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Het cursus- en opleidingsaanbod Heb je belangstelling voor de volledige online Spagyriek opleiding (de 3 online modules) of heb je nog vragen, stuur ons dan een mailtje. Voor de data zie onze agenda voor het actuele overzicht van het lopende/startende seizoen. Alle te volgen scholing is zeer geschikt voor o.a. natuurgeneeskundig therapeuten, (dier-) homeopaten, healers, (mental) coaches, counselors en andere geïnteresseerden. De online modules zijn bedoeld om op een juiste en verantwoorde wijze te leren werken met Spagyriek alsmede voor je therapeutische vorming en voor je spirituele- en persoonlijke groei, evenals om je bewustwordingsproces te bevorderen. Naast het volgen van lesavonden en/of lesdagen bestaat de mogelijkheid om supervisie te volgen d.m.v. een individuele privéles. Alle scholing voldoet aan negen HBO-competenties. De toelatingseisen voor de online modules zijn: De deelnemer en/of deelneemster dient minimaal te beschikken over een MBO-denkniveau maar veel belangrijker is de motivatie en het interesseniveau voor de betreffende online module.

Online- en fysieke lessen | consulten

De groepslessen worden online gegeven. Privélessen, supervisie en consulten kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden.

Btw vrijstelling door CRKBO-registratie en erkenning

Het centrum is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze registratie is het mogelijk om de opleidingen en cursussen, nascholingen en supervisie vrij van btw te leveren. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid en onze klachtenregeling m.b.t. scholing van toepassing.

Spagyriek scholing

Algemene voorwaarden FAQ KvK 59118830 © 2021
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen www.spagyrieknederland.nl 06 - 17080833
Al vele jaren geeft Ronald cursussen en opleidingen, welke door hem ontwikkeld zijn en vallen onder de Bewustzijnssynthese®. Sinds 2014 verzorgd Ronald de door hem ontwikkelde Spagyriek scholing, welke sinds 2020 online modulair te volgen is, Alle cursussen en opleidingen worden met passie, kennis en een dosis inspiratie gegeven. Het centrum is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Het cursus- en opleidingsaanbod Heb je belangstelling voor de volledige online Spagyriek opleiding (de 3 online modules) of heb je nog vragen, stuur ons dan een mailtje. Voor de data zie onze agenda voor het actuele overzicht van het lopende/startende seizoen (klik hier) Alle te volgen scholing is zeer geschikt voor o.a. (aankomend) therapeuten, healers, (mental) coaches, counselors en andere geïnteresseerden. De online modules zijn bedoeld voor je therapeutische vorming en voor je spirituele- en persoonlijke groei, evenals om je bewustwordingsproces te bevorderen. Naast het volgen van lesavonden en/of lesdagen bestaat de mogelijkheid om supervisie te volgen d.m.v. een individuele privéles. Alle scholing voldoet aan negen HBO-competenties. De toelatingseisen voor de online modules zijn: De deelnemer en/of deelneemster dient minimaal te beschikken over een MBO-denkniveau maar veel belangrijker is de motivatie en het interesseniveau voor de betreffende online module.

Online- en fysieke lessen | consulten

De groepslessen worden online gegeven. Privélessen, supervisie en consulten kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden.

Btw vrijstelling door CRKBO-registratie en erkenning

Het centrum is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze registratie is het mogelijk om de opleidingen en cursussen, nascholingen en supervisie vrij van btw te leveren. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid en onze klachtenregeling m.b.t. scholing van toepassing. .